Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
Verf verwijderen Hoe verf verwijderen oude verf verwijderen verwijderen van verf graffiti
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Vanaf nu hebben we ook een vestiging in Hasselt.

Er verandert niets aan de werking van Chemifor maar zo kunnen we u makkelijker bedienen.

Verf verwijderen? Dat doe je zo!

Tijdens het schilderen verf gemorst? Schade aan je woning door graffiti? Een oud bedrijf gekocht waar de vloerlijnen in de parking weggehaald mogen worden? Het zijn slechts enkele redenen waarom je verf zou willen verwijderen. Maar kan je nu verf verwijderen van elk type ondergrond en zo ja, hoe doe je dat? Met de hulp van Chemifor natuurlijk!

Waarom verf verwijderen?

Of het nu gaat om schade door graffiti, verf op ramen of foute lijnen op parkings, ze hebben allemaal een ding gemeen. De verf moet verwijderd worden. We merken de laatste jaren steeds vaker op dat gevels van woningen of bedrijfsgebouwen beklad worden met graffiti.

Vandalisme op venster en gevel
Een zeer vervelend fenomeen. Graffiti is namelijk een hardnekkige soort verf die blijvende schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Gelukkig kan Chemifor dit zonder problemen voor je oplossen. Zelf graffiti of verf verwijderen is niet verstandig, want er zijn soms risico’s aan verbonden. Doe daarom beroep op een reinigingsspecialist. Alle soorten verfschade kan je laten reinigen door Chemifor.
Verf verwijderen van muur

Hoe verf verwijderen?

Aangezien er verschillende soorten verf bestaan, zijn er ook verschillende manieren om verfvlekken te verwijderen. Zo kan je verf op waterbasis vaak met alcohol verwijderen of door er zachte zeep op te wrijven. Vlekken op basis van olie ga je normaal te lijf met white spirit. Maar wat als het makkelijker kan en jij met één product alle verfvlekken kan verwijderen, op eender welke ondergrond? Check! Kies gewoon voor Chemifor Stripper DG. Deze verfverwijderaar breng je op een droge ondergrond aan met een blokkwast. Laat het product daarna inwerken. Kuis achteraf af met een doek of spuit schoon met water en laat het drogen. Dat is alles! Kan je het oppervlak niet bewerken met een verfborstel? Dompel het dan even onder. Blijf je liever ver weg van alles wat met verfvlekken te maken heeft? Schakel dan gewoon Chemifor in! Zo wordt verf verwijderen een makkie.

Verf verwijderen? Dat doe je met Stripper DG van Chemifor!

Stripper DG van Chemifor is een verfverwijderaar in gelvorm geschikt voor het verwijderen van graffiti, verf, spuitbuslakken, inkt, betonverf en vernislagen. Je kan dit product gebruiken op steen, beton, staal, trespa, glas en hout. Doordat er geen gechloreerde koolwaterstoffen gebruikt worden om dit product aan te maken, brengt het ook geen schade aan natuursteen. Verf verwijderen gaat daardoor erg snel en is zeer gemakkelijk. Kortom: Chemifor is jouw partner in crime voor het verwijderen van verfvlekken. Bovendien kan je achteraf de muur beschermen met anti-graffiti. Dit product zorgt ervoor dat nieuwe graffiti niet blijft kleven aan de muur. Win-win!


Spuitverf verwijderen we ook makkelijk

Verf verwijderen met Chemifor

Natuurlijk kan je bij Chemifor terecht om de verfverwijderaar: Stripper DG aan te kopen. Deze is verkrijgbaar in volgende formaten: een jerrycan van 5 liter, een jerrycan van 10 liter en een jerrycan van 25 liter. Toch merken we op dat de meeste van onze klanten graag onze diensten inschakelen bij het verwijderen van verf. Dat is ergens logisch, want oude verf verwijderen is geen sinecure. De beste oplossing? Beroep doen op de diensten van Chemifor om verfvlekken te verwijderen. Stuur een mailtje naar info@chemifor.be en wij helpen je verder. Zo is jouw reinigingsprobleem binnen de kortste keren opgelost!


LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… Verf verwijderen Hoe verf verwijderen oude verf verwijderen verwijderen van verf graffiti
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
Verf verwijderen Hoe verf verwijderen oude verf verwijderen verwijderen van verf graffiti