Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
ruitenwasser ruitenwassers professionele ruitenwasser vlekken schoonmaakbedrijf
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Vanaf nu hebben we ook een vestiging in Hasselt.

Er verandert niets aan de werking van Chemifor maar zo kunnen we u makkelijker bedienen.

Het geheim van ruitenwasser Chemifor

Grote raampartijen hebben een positieve invloed op de uitstraling van je gebouw. Maar wanneer de ruiten vuil of de kozijnen beschadigd zijn, is het hoog tijd om je ramen te laten wassen of behandelen door een ruitenwasser. En daar is schoonmaakbedrijf Chemifor de ideale partner voor.

 

 

Het gemak van een ruitenwasser

Wie zich af en toe zelf waagt aan het ramen wassen, zal het beamen: ramen lappen is niet zo eenvoudig als het lijkt, zeker niet wanneer de ramen groot zijn of zich op grote hoogte bevinden. Vooral bij grote gebouwen, appartementen, winkels en showrooms is het daarom handig om een glazenwasser in te schakelen. Een ruitenwasser zal trouwens niet alleen je ramen schoonmaken, maar kan ook je dakgoten, tabletten of raamkozijnen reinigen. Leuk, maar het kan nog beter.

  

Chemifor, meer dan een ruitenwasser

Chemifor gaat nog een stapje verder dan de meeste ruitenwassers. Omdat we uitblinken in alle mogelijke schoonmaakdiensten, hebben we niet alleen een jarenlange expertise opgebouwd in het ramen zemen. Met onze professionele reinigingsproducten slagen we er namelijk keer op keer in om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen, zelfs bij het schoonmaken van jouw ramen. Ruiten wassen doen we dus van A tot Z. Zo kunnen we onder andere cementsluier, teer, kalk en PU-schuim verwijderen en kunnen we beschadigde kozijnen ter plaatste herlakken met structuurlak. Onze service als ruitenwasser is dus extra interessant bij de oplevering van gebouwen. Handig!


Cement- en kalkwater op raamprofielen

Een ruitenwasser met eigen producten

Om steeds de beste kwaliteit te kunnen garanderen, werkt ruitenwasser Chemifor onder andere met Chemifor Glas Polish. Dit is een krachtige ruitenreiniger voor het grondig schoonmaken van glas zonder krassen achter te laten. Het verwijdert mineraalaanslag, roest, siliconen en organische vlekken van je ruiten. Zelfs kalk en cementvlekken maken geen enkele kans tegen ons zelfontwikkeld product. Hoewel we dit product verkopen in onze webshop, raden we aan om het kuisen van grote raampartijen over te laten aan een professionele ruitenwasser. Chemifor bijvoorbeeld. Wij beschikken immers over de juiste producten én materialen om jouw ramen te wassen zonder strepen. Zonder strepen? Jazeker! En dat is meteen de reden dat Chemifor zijn strepen als ruitenwasser al lang verdiend heeft.


Kalkwater op venster

Doe een beroep op ruitenwasser Chemifor

Zijn de ramen van jouw gebouw toe aan een grondige glasbewassing en zoek je een goede ruitenwasser? Dan ben je aan het juiste adres bij schoonmaakbedrijf Chemifor. Neem snel contact met ons op voor een afspraak of vraag naar onze overige producten en diensten. Wij maken je ramen weer glanzend schoon.


Ramen wassen
LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… ruitenwasser ruitenwassers professionele ruitenwasser vlekken schoonmaakbedrijf
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
ruitenwasser ruitenwassers professionele ruitenwasser vlekken schoonmaakbedrijf