Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
PU-schuim verwijderen Uitgehard PU-schuim verwijderen pur verwijderen purreiniger PU-Verwijderaar
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Vanaf nu hebben we ook een vestiging in Hasselt.

Er verandert niets aan de werking van Chemifor maar zo kunnen we u makkelijker bedienen.

PU-schuim verwijderen met Chemifor

Vlekken van purschuim krijg je vaak na isolatiewerken. Je vloer is dan bijvoorbeeld niet goed afgeplakt bij het spuiten van purschuim, de kieren langs de ramen moeten snel opgespoten worden met pur of je wil gewoon je purpistool reinigen. Gelukkig heeft Chemifor verschillende purreinigers om jou te helpen het PU-schuim te verwijderen.


Vers PU-schuim verwijderen

O nee, je hebt net purschuim gemorst op je ramen of vloeren! Dan doe je er goed aan om zo snel mogelijk het PU-schuim te verwijderen. Hoe je dat moet doen? Soms wordt aangeraden om vers gespoten PU-schuim te verwijderen met pistoolreiniger, maar doordat dat product aceton bevat, vreet het de lak weg. Daarom heeft Chemifor PU-Verwijderaar Safe ontwikkeld om vers PU-schuim te verwijderen van gelakte panelen, raamkozijnen, hout, glas, steen, lichte metalen en legeringen. Onze purreiniger bevat geen gechloreerde koolwaterstoffen en is dus veilig voor materiaal én mens. En jij kan met een gerust hart de werfdeur achter je dicht trekken.


verse PU op raamkozijnen

Uitgehard PU-schuim verwijderen

Is het purschuim dat je gemorst hebt al uitgehard? Dan kan je beter Uitgeharde PU-Verwijderaar - Vloeibaar van Chemifor gebruiken, dat ideaal is voor oplosmiddelbestendige ondergronden zoals baksteen, natuursteen, beton, zichtbeton en polierbeton. Wist je trouwens dat deze purreiniger ook kan gebruikt worden wanneer de uitlaat van je auto door vandalen is volgespoten met purschuim? Handig! Hoe dit product werkt? Wanneer je de vloeistof aanbrengt, wordt het PU-schuim gekristalliseerd zodat het week wordt en niet meer kan uitharden. Zo kan je snel het PU-schuim verwijderen. Bonus: met dit vloeibare product kan je zelfs verf, coatings, koolaanslag en inkt verwijderen. Voor gelakte ondergronden is het dan weer niet geschikt. Maar Chemifor zou Chemifor niet zijn als we ook daar geen oplossing voor hadden.

 

 

Uitgehard PU-schuim verwijderen van gelakte ondergronden

Wil je pur verwijderen van gelakte ondergronden? Geen probleem! Daarvoor ontwikkelde Chemifor speciaal Uitgeharde PU-Verwijderaar - Pasta. Deze pasta is geschikt om uitgehard PU-schuim te verwijderen van gladde of gelakte onderdelen, zoals gepoedercoate aluminiumprofielen, maar het is dan weer niet bruikbaar op keramische materialen, steen en corrosieve metalen als koper, zink en messing. Hoe je het gebruikt? Het enige wat je moet doen, is de pasta op het oppervlak smeren, het laten intrekken en het PU-schuim verwijderen. Deze purreiniger laat geen schade achter en je profielen zijn snel weer schoon. Zeg nu zelf: makkelijker kan toch niet?


Pu op raamkozijn

PU-schuim verwijderen doe je met Chemifor

Je ziet het: PU-schuim verwijderen, dat doe je best met één van de zelfontwikkelde producten van Chemifor. Wil jij snel pur verwijderen, wil je extra advies of wil je meteen je hele renovatie of nieuwbouw laten opkuisen om hem instapklaar te maken? Neem dan contact op met Chemifor, jouw ervaren reinigingsdienst!


LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… PU-schuim verwijderen Uitgehard PU-schuim verwijderen pur verwijderen purreiniger PU-Verwijderaar
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
PU-schuim verwijderen Uitgehard PU-schuim verwijderen pur verwijderen purreiniger PU-Verwijderaar