Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
reinigingsproducten professionele reinigingsproducten vlekken reinigingsdienst vlekkenoplosser
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Vanaf nu hebben we ook een vestiging in Hasselt.

Er verandert niets aan de werking van Chemifor maar zo kunnen we u makkelijker bedienen.

Ontdek de producten van Chemifor

Ben je op zoek naar dat ene wonderproduct waarmee je die vervelende vlekken op je oprit verwijdert? Of wil je je huis na een renovatie van dak tot kelder schoonmaken? Dan ben je bij Chemifor aan het juiste adres. Als reinigingsexpert hebben wij vast een product in ons brede gamma dat jouw reinigingsprobleem oplost!

Chemifor verwijdert alle vlekken

Chemifor is dé vlekkenoplosser bij uitstek. Of je nu vet, olie, lijm, roest of kalk wil verwijderen, Chemifor heeft voor elke reinigingsuitdaging een gepast product ontwikkeld.

Assortiment uit ons gamma

 

Op die manier zijn we er zeker van dat we steeds de beste oplossing aanbieden. Bovendien zijn al onze producten milieuvriendelijk, nog een reden waarom we gemotiveerd zijn om het best mogelijke resultaat neer te zetten. Zo zijn we er trots op dat zelfs verf en graffiti dankzij onze kwaliteitsvolle producten van de meeste ondergronden grotendeels of helemaal verwijderd kunnen worden. Wedden dat we een product hebben voor jouw probleem?

Op Chemifor kan je bouwen

Dankzij onze jarenlange expertise in het oplossen van reinigingsproblemen, weten we dat er een grote nood is aan professionele reinigingsproducten voor de bouwsector. Wie ooit al gebouwd of gerenoveerd heeft, weet immers dat er tijdens de werken hardnekkige vlekken kunnen ontstaan. Daarom hebben we een reeks ecologische reinigingsproducten ontwikkeld die alle mogelijke soorten bouwvlekken kunnen verwijderen. We bieden zelfs een reinigingsdienst aan voor de oplevering van gebouwen! Van cement en cementsluier verwijderen tot PU-schuim, asfalt of teer: Chemifor heeft de oplossing!

Reinigen en beschermen met Chemifor

Chemifor biedt ook na de oplevering van je bouw of renovatie uitkomst bij het reinigen én beschermen van je woning of bedrijfspand. Zo hebben we onder andere producten om mos en groene aanslag te verwijderen, om de barbecue te reinigen en je auto, ramen en deuren schoon te maken. Verder verkopen we in onze webshop winterproducten, accessoires en absorptiedoeken. Trouwens, wanneer je reinigingsproject te complex is, kan je steeds beroep doen op onze reinigingsdienst. Wij zorgen ervoor dat jouw woning of gebouw er brandschoon uitziet!

Vertrouw op de reinigingsproducten van Chemifor

Je ziet het: Chemifor heeft voor elke reinigingsuitdaging een gepaste oplossing. Benieuwd of wij jouw reinigingsprobleem kunnen oplossen? Ontdek al onze reinigingsproducten in de webshop of neem contact met ons op en vraag naar onze diensten. Wij zoeken met plezier samen naar de duurzaamste oplossing! Ook voor producten met private label kunt u bij ons terecht!

Producten in private label
Producten in private label
LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… reinigingsproducten professionele reinigingsproducten vlekken reinigingsdienst vlekkenoplosser
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
reinigingsproducten professionele reinigingsproducten vlekken reinigingsdienst vlekkenoplosser