Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
reinigingsproducten reinigingsdiensten industriële reinigingen reinigingen ontmossen van daken
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Vanaf nu hebben we ook een vestiging in Hasselt.

Er verandert niets aan de werking van Chemifor maar zo kunnen we u makkelijker bedienen.

Over Chemifor

Wie Chemifor zegt, zegt probleemoplosser. Als producent en verkoper van kwaliteitsvolle reinigingsproducten bieden wij een oplossing voor elk reinigingsprobleem, van het ontmossen van daken en gevels tot industriële reinigingen. Wat ons speciaal maakt? Wij kunnen dankzij onze jarenlange expertise ook zelf de reiniging van jouw project verzorgen van A tot Z. In die zin biedt Chemifor dus een unieke totaalservice.

Chemifor lost alle reinigingsproblemen op

Heb je een reinigingsprobleem? Dan staat Chemifor al sinds 2010 paraat om jou bij te staan met raad én daad. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Na een grondige analyse van jouw project geven we je advies op maat en gaan we samen op zoek naar de geschikte oplossing om jouw reinigingsuitdaging tot een goed einde te brengen. Heb je geen tijd om de reiniging zelf uit te voeren of is je probleem te complex? Geen nood! Dan komen we met plezier ter plaatse om de situatie in te schatten, een offerte op maat te maken en jouw reinigingsprobleem op te lossen.

ls producent en verkoper van kwaliteitsvolle reinigingsproducten bieden wij een oplossing voor elk reinigingsprobleem.

Chemifor: een waaier aan producten

Ben je op zoek naar een product om bijvoorbeeld cementsluier te verwijderen? Wil je je dak of gevel ontdoen van mos of groene aanslag, of zit je met hardnekkige vlekken van olie, vet of lijm? Dan heeft Chemifor het product dat je zoekt! Wij bieden een brede waaier aan kwaliteitsvolle, ecologische producten die jouw reinigingsprobleem gegarandeerd oplossen. Een aantal van deze producten zijn beschikbaar in onze webshop zodat je er zelf snel mee aan de slag kan. Zo is jouw probleem in geen tijd opgelost!

Het dak laten ontmossen? Bel Chemifor ...

De diensten van Chemifor

Soms is een project te complex of vergt een reinigingsprobleem een zekere expertise om tot een kwaliteitsvolle, correcte oplossing te komen. Bij Chemifor dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bieden we ook een aantal reinigingsdiensten aan. Van industriële reinigingen en gevelreiniging tot de opkuis bij nieuwbouw of renovatieprojecten: Chemifor luistert naar jouw noden en stelt een oplossing op maat voor. Daarna verzorgen wij de reiniging van jouw project van A tot Z. En jij? Jij kan op je beide oren slapen.

Reinigen doe je met Chemifor

Ben je benieuwd of Chemifor een oplossing heeft voor jouw reinigingsprobleem? Of vind je niet meteen wat je zoekt? Neem contact met ons op, dan bespreken we jouw reinigingsuitdaging. Wedden dat wij een gepaste, duurzame oplossing vinden voor jouw probleem?

LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… reinigingsproducten reinigingsdiensten industriële reinigingen reinigingen ontmossen van daken
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
reinigingsproducten reinigingsdiensten industriële reinigingen reinigingen ontmossen van daken