Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
Olievlekken Olievlekken verwijderen olievlekken verwijderen van oprit vlekken vlekken verwijderen
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Vanaf nu hebben we ook een vestiging in Hasselt.

Er verandert niets aan de werking van Chemifor maar zo kunnen we u makkelijker bedienen.

Olievlekken verwijderen met Chemifor

Hardnekkige vlekken verwijderen is nooit gemakkelijk. Zeker niet als het om een olievlek gaat. Vooral wie af en toe thuis aan z’n auto sleutelt of wie in een omgeving werkt waar brandstof- en olievlekken dagelijkse kost zijn, weet hoe moeilijk het is om olievlekken te verwijderen. Gelukkig heeft Chemifor daarvoor diverse producten en accessoires ontwikkeld.

Industriële olievlekken verwijderen

De meest hardnekkige olievlekken vind je terug in de industrie, en dan vooral in de chemie en in de petrochemie. Juist daarom heeft Chemifor Oilspill 3 ontwikkeld.

Chemifor helpt u met het verwijderen van olie
Ook thuis is zo’n product tegen olievlekken handig, bijvoorbeeld als je na het koken plots een olijfolievlek op je werkblad ziet of wanneer je olievlekken wil verwijderen van je oprit of stoep.

Thuis olievlekken verwijderen

Maar ook thuis is zo’n product tegen olievlekken handig, bijvoorbeeld als je na het koken plots een olijfolievlek op je werkblad ziet of wanneer je olievlekken wil verwijderen van je oprit of stoep. Vooral doe-het-zelvers die graag aan hun auto sleutelen, moeten af en toe olievlekken verwijderen. Chemifor OVR SP2 biedt hier de oplossing. Dit vloeibaar reinigingsmiddel zorgt voor de afbraak van synthetische, dierlijke, plantaardige en minerale oliën en vetten, aromaten en andere koolwaterstoffen. Het is het ideale product om vet- en olievlekken te verwijderen van auto’s en vrachtwagens, kunststof, metaal, hout, beton, asfalt, steen of andere poreuze ondergronden zoals polierbeton.

Heb je eerder een vetverwijderaar nodig voor in de keuken? Dan kunnen we OVR SP2 Food aanraden, dat geschikt is voor de voedingsindustrie. Zo zie je maar: Chemifor heeft voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

Olievlekken verwijderen bij een olielek

Bij transport bestaat de kans altijd dat er een olielek ontstaat. Daarom heeft Chemifor de handige calamiteitentas voor olielekken samengesteld.

Calamiteitentas voor een olielek onderweg

Deze tas bevat alle benodigdheden om het olielek te dichten en olievlekken te verwijderen tot een capaciteit van 40 liter: van oliekussens, oliedoeken en Chemifor OVR SP2 tot een paar handschoenen, een veiligheidsbril, een mondmasker en een vuilniszak. Zo kan je bij een olielek in alle veiligheid de gemaakte olievlekken verwijderen en de schade beperken. Is de olievlek niet helemaal weg? Dan komen wij met plezier langs om de olievlekken te helpen verwijderen.

 

 

Chemifor: krak in olievlekken verwijderen

Wil jij ook oude vlekken verwijderen, maar krijg je die olievlekken maar niet weg? Reinigingsdienst Chemifor is jouw expert in olievlekken verwijderen. Met onze zelfontwikkelde producten is olievlekken verwijderen een koud kunstje. Neem dus snel contact met ons op, dan bekijken we hoe we jou kunnen helpen.

LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… Olievlekken Olievlekken verwijderen olievlekken verwijderen van oprit vlekken vlekken verwijderen
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
Olievlekken Olievlekken verwijderen olievlekken verwijderen van oprit vlekken vlekken verwijderen